Acélszerkezet  - Betonszerkezet  - Műanyagszerkezet



Az építőiparban egyre gyakrabban alkalmazott kütéri műanyagokat is korrodálják a környezeti hatások, elsősorban az UV sugárzás. Ezért a műanyagok korrózióvédelmi felújítására is szükség van. Mi az Antenna Hungária ZRt. tornyain lévő műanyagcsutkákon végeztünk korózióvédelmi felújítást.


Alkalmazott technológiák


A felújítást a szerkezet ellenőrzésével a korróziós helyek feltárásával kezdjük. Szükség esetén statikus szakértőnk megvizsgálja a szerkezet állapotát és javaslatot tesz a szükséges erősítésekre. Igény esetén a korrózióvédelmi felújítást korrózióvédelmi szakértővel megterveztetjük illetve szakértői felügyeletet biztosítunk.


Felületelőkészítés


Az élettartam szempontjából a legfontosabb munkafázis a laza töredezett felületet eltávolítása és érdesítése a bevonatrendszer felhordása elött.


Korrózióvédelmi bevonatrendszer


A felület, a környezeti behatások, a kívánt élettartam és az esztétikai követelményeknek megfelelően választunk bevonatrendszert. Sok kíváló anyagot forgalmaznak pl. hajótestek javítására. A bevonat elkészítése során betartjuk és folyamatosan ellenőrizzük a gyártó által előírt követelmények megvalósulását. Ennek során a száradási idők betartását, nedves és száraz rétegvastagság mérését, felhordási körülmények ellenőrzését végezzük el.


Referenciák



©  EXCELSIOR Ipari Szolgáltató Kft.