Acélszerkezet  - Betonszerkezet  - Műanyagszerkezet
Alkalmazott technológiák


A felújítást a szerkezet ellenőrzésével a korróziós helyek feltárásával kezdjük. Szükség esetén statikus szakértőnk megvizsgálja a szerkezet állapotát és javaslatot tesz a szükséges erősítésekre. Igény esetén a korrózióvédelmi felújítást korrózióvédelmi szakértővel megterveztetjük illetve szakértői felügyeletet biztosítunk.


Felületelőkészítés


A laza töredezett betont eltávolítjuk. A látszó vasbetéteket rozsdátlanítjuk és passzíváljuk. Amennyiben lehetőség és igény van rá az előkészítést ultranagy nyomású vizes tisztításal vagy szemcseszóással végezzük, de alkalmazható a kézi- gépi tisztítás is. A mosás és szórás bonyolult technológia, de alkalmazzuk mozgó állványzaton, akár nagy magasságban.


Korrózióvédelmi bevonatrendszer


A felület, a környezeti behatások, a kívánt élettartam és az esztétikai követelményeknek megfelelően választunk bevonatrendszert. Sok kíváló anyagot alkalmaztunk: MC Bauchemie, SIKA, MAEI stb. A bevonat elkészítése során betartjuk és folyamatosan ellenőrizzük a gyártó által előírt követelmények megvalósulását. Ennek során a száradási idők betartását, nedves és száraz rétegvastagság mérését, felhordási körülmények ellenőrzését végezzük el.


Referenciák©  EXCELSIOR Ipari Szolgáltató Kft.