Acélszerkezet  - Betonszerkezet  - Műanyagszerkezet
Alkalmazott technológiák


A felújítást a szerkezet ellenőrzésével a korróziós helyek feltárásával kezdjük. Szükség esetén statikus szakértőnk megvizsgálja a szerkezet állapotát és javaslatot tesz a szükséges erősítésekre. Igény esetén a korrózióvédelmi felújítást korrózióvédelmi szakértővel megterveztetjük illetve szakértői felügyeletet biztosítunk.


Felületelőkészítés


Amennyiben lehetőség van rá szemcseszórással vagy más eszközzel az SK 1 felületminőséget készítjük el. A szemcseszórás vagy az ultranagy nyomású vizes tisztítás bonyolult technológia, de alkalmaztuk már a Lakihegyi torony csúcsán és kikötőkötelein is.


Korrózióvédelmi bevonatrendszer


A felület, a környezeti behatások, a kívánt élettartam és az esztétikai követelményeknek megfelelően választunk bevonatrendszert. Sok kíváló anyagot alkalmaztunk: Geholit Wiemer, Yotun, Hempell stb. A bevonat elkészítése során betartjuk és folyamatosan ellenőrizzük a gyártó által előírt követelmények megvalósulását. Ennek során a száradási idők betartását, nedves és száraz rétegvastagság mérését, felhordási körülmények ellenőrzését végezzük.


Referenciák©  EXCELSIOR Ipari Szolgáltató Kft.